Klargøring

Vi klargør din bil for dig.

Bil Leasing

Det er vigtigt, at du kender alle aspekter ved de forskellige finansieringsformer, så du træffer beslutningen på et oplyst grundlag.

Hvis det er første gang, du overvejer at lease i stedet for at købe, så gennemgår vi de forskellige leasingmodeller med dig og klæder dig godt på til at vælge den finansieringsform, der er optimal for dig og din økonomi.

Flexleasing

Ved flexleasing betales et lille afgiftsbeløb pr. måned i stedet for at betale hele registreringsafgiften på en gang. Du får derfor en lavere månedlig ydelse i leasingperioden. Sammenlignet med en almindelig finansiering betales desuden typisk et mindre beløb i udbetaling, da bilen handles uden afgift.

Splitleasing/Deleleasing

Ved Splitleasing fordeles leasingydelserne mellem virksomheden og medarbejderen i forhold til det antal kilometer, der køres henholdsvis som privat og erhvervsmæssig kørsel. I bund og grund betyder det, at bilen ikke længere er en frynsegode, der stilles gratis til rådighed, og den skal derfor ikke beskattes.

Vi tilbyder Splitleasing på biler både med og uden dansk registreringsafgift.

Privat leasing

  • Du kender de månedlige omkostninger og du har ikke penge bundet i bilen.
  • Du skal ikke spekulere på et eventuelt værditab ved salg af bilen – vi garanterer for scrapværdien.
  • Når den aftalte leasingperiode er udløbet, leverer du bare bilen tilbage og er klar til at lease en ny.

Erhvervsleasing

Som virksomhed kan du vælge mellem flere fordelagtige leasingmodeller. Vi sætter dig grundigt ind i vilkårene for de forskellige modeller og rådgiver dig gerne om den model, der passer bedst til din virksomheds økonomi og jeres brug af bilen.

  • Ingen kapitalbinding i bilen og dermed bedre likviditet.
  • Fradrag for leasingydelsen og en del af momsen.
  • Muligt at vælge 0 % i udbetaling.
  • Vælg mellem finansiel og operationel leasing, alt efter dit krav til økonomisk risiko. – Vi gennemgår forskellene på de to leasingformer med dig.
  • Du har mulighed for en række fordelagtige tilvalg, f.eks. vejhjælp, forsikring mv.

Velkommen ind

Kig forbi og se vores store udvalg af topklargjorte kvalitetsbiler. Vi er altid klar på at hjælpe dig med at finde en bil der passer til netop dit behov.