Garanti

Vi følger Købelovens bestemmelser i forbindelse med salg af brugte biler.

Vi ønsker at du som kunde, skal føle dig sikker ved at handle ved os. Derfor vil der på alle detailhandler være 3-6 mdr. garanti, og 2 års reklamationsret ifølge købeloven. Vi lægger meget vægt på vores kundeservice.

Vi giver 6 mdr 100% garanti på biler som er under 5 år gamle, og kørt maks 150 tkm. Biler som er er over 5 år, eller kørt mere end 150 tkm giver vi 3 mdr 100% garanti. Vi kan også tilbyde garanti helt op til 3 år på de samme biler mod en merpris.

  • Vi er medlem af DAF “Danmarks Automobilforhandler Forening”

Engros salg

Alle biler som sælges som byttebil/engross biler, sælges kun engross til et moms nummer. Det kan så være en hvilken som helst firma. KUN til personer med CVR. Nr.(moms nummer) 

Cargaranti

CarGarantie tilbyder et bredt spektrum af forsikringsprogrammer. Alt efter krav og sikkerhedsbehov kan du vælge mellem forskellige produkter som f.eks. et modulomfang, der dækker de vigtigste og dyreste dele, eller et komplet omfang, der dækker alle elektroniske og mekaniske komponenter, dog med få undtagelser såsom typiske sliddele. Også dækningsperioderne er forskellige fra produkt til produkt – forsikringerne kan tegnes for 12 eller 24 måneder. Det er nemlig vigtigt for os, at du får lige præcis det, du vil have. Du kan du få nærmere oplysninger hos os

Velkommen ind

Kig forbi og se vores store udvalg af topklargjorte kvalitetsbiler. Vi er altid klar på at hjælpe dig med at finde en bil der passer til netop dit behov.