Biler til salg

Leasing

Finansiering

Kontakt

Masser af erfaring og et godt netværk

Vi har igennem mange år opbygget et stort netværk, samt erfaring. Dette gør at vi kan hjælp dig på bedste mulige måde.

Vores kernekompetence er service, samt rådgivning. Hos os rådgiver vi dig ud fra vores erfaring, så du kan træffe det rette valg af bil, finansiering og forsikring. Vi sørger for at du er tilfreds med dit bilkøb, da vi meget gerne ser dig herude igen.

Månedens LeasingTilbud

Flexleasing

Ved flexleasing betales et lille afgiftsbeløb pr. måned i stedet for at betale hele registreringsafgiften på en gang. Du får derfor en lavere månedlig ydelse i leasingperioden. Sammenlignet med en almindelig finansiering betales desuden typisk et mindre beløb i udbetaling, da bilen handles uden afgift.

Splitleasing

Ved Splitleasing fordeles leasingydelserne mellem virksomheden og medarbejderen i forhold til det antal kilometer, der køres henholdsvis som privat og erhvervsmæssig kørsel. I bund og grund betyder det, at bilen ikke længere er en frynsegode, der stilles gratis til rådighed, og den skal derfor ikke beskattes.

Privat leasing

  • Du kender de månedlige omkostninger og du har ikke penge bundet i bilen.
  • Du skal ikke spekulere på et eventuelt værditab ved salg af bilen – vi garanterer for scrapværdien.
  • Når den aftalte leasingperiode er udløbet, leverer du bare bilen tilbage og er klar til at lease en ny.

Erhvervsleasing

Som virksomhed kan du vælge mellem flere fordelagtige leasingmodeller. Vi sætter dig grundigt ind i vilkårene for de forskellige modeller og rådgiver dig gerne om den model, der passer bedst til din virksomheds økonomi og jeres brug af bilen.

Velkommen ind

Kig forbi og se vores store udvalg af topklargjorte kvalitetsbiler. Vi er altid klar på at hjælpe dig med at finde en bil der passer til netop dit behov.